پوست و زیبایی

بهترین روش کنترل تعریق

0
(0)

خلاصه مطالب در زمینه کنترل تعریق:

» راهکارهایی برای کنترل تعریق در فصل تابستان

» تاثیر لباس در عرق کردن

» درمان تعریق زیاد

» بوتاکس برای جلوگیری از تعریق

بهترین روش کنترل تعریق» راهکارهایی برای کنترل تعریق در فصل تابستان

› عرق کردن راه حل بدن برای تنظیم دما است. وقتی دمای بدن بالا می ‏رود با عرق کردن سطح پوست مرطوب می‏ شود و دمای بدن کاهش می‏ یابد. بدن همه افراد عرق می‏ کند و یک بخش طبیعی از زندگی روزمره می ‏باشد. اما در برخی شرایط این واکنش طبیعی بدن ظاهری ناخوشایند ایجاد می ‏کند. مخصوصا اگر با لک بر روی لباس‏ ها همراه باشد. در این حالت راهکارهایی وجود دارد که میزان عرق کردن را کاهش می ‏دهد.

» درمان تعریق زیاد

› دئودورانت از عرق کردن جلوگیری نمی‏ کند اما به دلیل آلومینیوم کلرید یا نمک فلزی داخل مواد تشکیل‏ دهنده آن باعث کاهش بوی بد باکتری های موجود می‏ شود. مواد ضدتعریق مجاری عرق را مسدود می‏ کنند به طوری که عرق تولید می ‏شود اما راهی برای خروج از سطح پوست ندارد. برخی برندها ضدتعریق و دئودورانت را در یک محصول ارائه می‏ دهند. اکثر این محصولات را می‏ توان از داروخانه‏ ها تهیه نمود.

› برای نتیجه‏ گیری بهتر از ضدتعریق ‏ها، شب هنگام قبل از خواب روی پوست تمیز و خشک استفاده کنید. در این بازه زمانی شبانه مجاری عرق آن ناحیه بسته می‏ شوند. ممکن است این روش بلافاصله اثر نکند ولی پس از سه چهار روز حتما از تاثیر آن راضی خواهید بود.

بهترین روش کنترل تعریق

› تاثیر لباس در عرق کردن:

› انتخاب جنس و رنگ لباس مهم‏ترین عامل جلوگیری از تعریق بیش از حد و بوی بد ناشی از آن است. پارچه سبک با بافت مناسب و رنگ روشن گرما و نور را جذب نمی‏ کند. بنابراین پوشیدن لباس سفید به حفظ سلامت و کاهش تعریق کمک می‏ کند. همچنین می ‏توانید چند لایه لباس بپوشید تا اثری از تعریق معلوم نباشد.

› اگر در یک ملاقات کاری شرکت کردید از غذاهای پر ادویه و تند پرهیز کنید. کافئین غدد آدرنالین را فعال می ‏کند که باعث عرق کردن کف دست، پا و زیربغل می ‏گردد. آب بیشتر و حجم غذای کمتری میل کنید زیرا سوخت و ساز بدن برای هضم غذا حرارت ایجاد می‏ کند و دمای بدن را بالا می ‏برد.

بهترین روش کنترل تعریق

» بوتاکس برای جلوگیری از تعریق

› بهترین راه خلاصی از تعریق تزریق بوتاکس است مخصوصا در سه ماه تابستان که این امر بیشتر نیاز می شود. بوتاکس با جلوگیری از جذب استیل کولین عصب‏ هایی که موجب تولید عرق می‏ شوند را مسدود می‏ کند. تاثیر این تزریق تا 6 ماه و یا بیشتر باقی می‏ ماند. تزریق بوتاکس به زیربغل به جای محدود کردن حرکت عضله فعالیت غدد تولید کننده عرق را محدود می‏ کند. این روش به صورت موضعی عمل می‏ کند و تنها ناحیه تزریق شده را تحت تاثیر قرار می‏ دهد. بوتاکس مانع از بوی بد زیربغل نمی ‏شود چون باکتری‏ ها را از بین نمی‏ برد.

 

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

با انتخاب ستاره ها به مطلب امتیاز دهید!

میانگین رضایت کاربران 0 / 5. تعداد رای: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا