علائم ویروس کرونا و راه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا

سلامتی وتندرستی
0
(0)

هر آنچه که باید درباره کووید-19 یا همان بیماری کرونا بدانیم در این مطلب آورده شده است. در اوایل سال 2020 میلادی انتقال این بیماری در سرتاسر جهان شیوع پیدا کرد و مبدا آن کشور چین بود. هم اکنون در سال 1398 اطلاعات مردم جهان درباره این ویروس و پیشگیری از آن ناقص است. با این حال که همه پزشکان در حال بررسی و درمان بیماری کرونا هستند هنوز هیچ واکسن و پادزهری یافت نشده است.

ویروس کرونا

علائم ویروس کرونا

ویروس کرونا در بدن افراد مختلف واکنش های متفاوتی ایجاد می کند. در بعضی از افراد علائم بیماری بعد از دو سه روز از بین رفته و بهبود می یابد و در بعضی دیگر تا دو هفته ادامه دارد. شدت و ضعف بیماری کرونا وابسته به مقاومت و ایمنی بدن میزبان دارد. گاهی در چند روز اول هیچ نشانه ای از خود بروز نمی دهد.

از علائم ذکر شده برای ابتلا به ویروس کرونا می توان به این موارد اشاره کرد: ضربان قلب نامنظم، تنگی نفس، سرفه شدید و تب. جدی ترین عارضه COVID-19 ذات الریه است. اگر این علائم را همزمان مشاهده کردید به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه نمایید. در نتیجه آنفلوآنزا و سرماخوردگی را با کرونا اشتباه نگیرید. علائم شایع آنفلوآنزا و سرماخوردگی شامل آبریزش بینی، سرفه، عطسه، گلودرد، تب، لرز، سردرد، خستگی و کوفتگی بدن می شود.

راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

با توجه به حضور افراد در جامعه و عدم اطلاع از کسانی که به بیماری مبتلا شده اند باید رعایت بهداشت به صورت کاملا حرفه ای مانند شستشوی مداوم دست ها با آب گرم و صابون (مایع شستشوی دست)، ایجاد فاصله 1 الی 2 متر با دیگر افراد، استفاده از ماسک و دستکش انجام شود. آمار مبتلایان و جان باختگان نشان می دهد که این ویروس مردان، افراد مسن و کسانی که بیماری زمینه ای دارند را بیشتر تهدید می کند. تاکنون تنها راه پیشگیری شناخته شده رعایت فاصله با دیگران، رعایت بهداشت و قرنطینه خانگی می باشد.

ویروس کرونا

در صورت داشتن هرگونه بیماری زمینه ای مانند بیماری قلبی-عروقی، آسم، ام اس، نقص ایمنی و … حتما با پزشک خود درباره چگونگی حفظ سلامتی مشورت کنید و توصیه های گفته شده را رعایت کنید. با اطلاع رسانی جمعی و جهانی، هر فرد در رابطه با کرونا ویروس به اندازه یک پزشک بیماری های عفونی اطلاعات مختلف دریافت کرده است. با توجه به صحت و درستی این اطلاعات موارد ذکر شده را رعایت کنید زیرا سهل انگاری نه تنها  به خودتان و خانواده شما لطمه می زند بلکه دیگر مردم جامعه را نیز درگیر می کند. همه افراد در تمامی سنین در ایران و جهان به کرونا مبتلا شده اند. در نتیجه نباید شرایط خود را از بقیه مجزا بدانیم. از رفتارهای غیرمنطقی و توصیه های غیرپزشکی پرهیز کنیم.

تشخیص و درمان بیماری

تشخیص بیماری کرونا از طریق آزمایش خون و یا نمونه گیری از بزاق انجام می شود. فعلا درمان مخصوصی برای کرونا در دسترس نمی باشد. تنها از داروهایی که علائم آن را کاهش دهد استفاده می شود. ویروس های قدیمی مشابه با کرونا مانند سارس و مرس دارای واکسن و درمان مشخص هستند.

آیا ویروس کرونا از طریق حیوان به انسان منتقل می شود؟

ویروس کرونا در بین انسان و حیوان یکسان است و از حیوان به انسان و برعکس انتقال می یابد. این ویروس فرد به فرد انتقال پیدا می کند و بر روی سطوح می نشیند.

علائم ویروس کرونا

استفاده از مکمل ها و ویتامین ها برای پیشگیری از ابتلا

در صورت وجود هرگونه کمبودی در بدن با انجام آزمایشات و بررسی پزشک مکمل های غذایی و مصرف ویتامین تجویز می شود. در غیر این صورت از مصرف خودسرانه مکمل ها و ویتامین ها خودداری کنیم. تنها خوردن غذاهای مقوی و سالم کافی است. شاید شیوع ویروس کرونا در جهان بعضی رفتارهای فردی را اصلاح کند و سبک زندگی سالم را برای ما به ارمغان بیاورد.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

با انتخاب ستاره ها به مطلب امتیاز دهید!

میانگین رضایت کاربران 0 / 5. تعداد رای: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید!

دکمه بازگشت به بالا