کلاژن سازی پوست با دستگاه های افزایش دهنده کلاژن

پوست و زیبایی
4.3
(23)

در این مقاله ما به بررسی کلاژن سازی پوست با دستگاه های افزایش دهنده کلاژن و همچنین بررسی کامل این روش ها خواهیم پرداخت.

از آن جایی که همه ما می دانیم برای داشتن پوست و موی سالم و جلوگیری از علائم پیری مهم ترین عنصر کلاژن است. کلاژن به طور طبیعی در بدن تولید می شود و وجود دارد اما گاهی لازم است که مقدار آن را افزایش دهیم تا چین و چروک ها را از بین ببریم.

کلاژن سازی پوست با دستگاه

روش های افزایش میزان کلاژن سازی پوست

روش های مختلفی برای افزایش میزان کلاژن در سطح پوست مانند مصرف داروهای مکمل حاوی کلاژن، استفاده از کرم های دارای کلاژن و دستگاه های درمانی کلاژن ساز وجود دارد قطعا بهترین تکنیک برای بالا بردن مقدارآن روشی است که سریع ما را به نتیجه برساند و علائم آن را زود مشاهده کنیم.

دستگاه هایی که منجر به تحریک پوست جهت تولید کلاژن می شوند:

دستگاه هایی که منجر به تحریک پوست جهت کلاژن سازی می شوند شامل میکرونیدلینگ، یولیزر، مزونیدلینگ، پلاسماجت، کیوسوییچ و … می باشد. این تکنولوژی ها علاوه بر درمان و رفع مشکلات پوستی برای شادابی و جوان تر شدن چهره به کار می روند.

کلاژن سازی پوست با دستگاه

کلاژن سازی پوست با یولیزر

اولین انتخاب پزشکان برای پوست آسیب دیده و تحریک آن برای کلاژن سازی روش های لیزری مانند یولیزر می باشد. تابش اشعه لیزر و اعمال حرارت در ناحیه مورد نظر کلاژن های آسیب دیده را از بین می برد تا سلول های پوست مجبور به تولید کلاژن بیشتر شوند. برای انجام این فرآیند ممکن است پوست برای چند روزی نیاز به دوره نقاهت داشته باشد. درمان لیزری تنها بر روی افزایش کلاژن تاثیر نمی گذارد بلکه به تولید الاستین و ملانین نیز کمک می کند.

لیزر کیوسوییچ

از دیگر درمان های لیزری می توان به لیزر کیوسوییچ اشاره کرد. این لیزر اشعه های کوتاه اما قدرتمند ساطع می کند که سطح پوست را تحت تاثیر قرار می دهد. اشعه لیزر در زیر پوست زخم ایجاد می کند و سطح آن را بدون آسیب باقی می گذارد تا منجر به تحریک سلول ها برای کلاژن سازی گردد. تابش اشعه این لیزر به صورت ستونی تنظیم شده است تا آسیب و مشکل دیگری برای پوست ایجاد نشود و یک روش درمانی بی خطر می باشد.

میکرونیدلینگ و یا مزونیدلینگ روشی برای کلاژن سازی

در روش های میکرونیدلینگ و یا مزونیدلینگ با وارد شدن سوزن های بسیار ریز در پوست سلول ها را وادار به خود ترمیمی می کنیم. سوزن ها بیش از ده ها هزار سوراخ کوچک میکروسکوپی در لایه سطحی پوست ایجاد می کنند. این آسیب و زخم های عمدی باعث بروز واکنشی عمیق در پوست می گردد. در نتیجه فاکتورهای رشد خودبه خود آزاد می شوند و فیبروبلاست ها شروع به کلاژن سازی و الاستین می کنند. با گذشت زمان این امر منجر به داشتن پوستی سالم، محکم و با قابلیت ارتجاعی خواهد شد. این روش ایجاد زخم های میکروسکوپی علاوه بر تولید کلاژن به بستن منافذ باز پوست نیز کمک می نماید.

توصیه برای افزایش سرعت بهبود کیفیت پوست

همزمان با ایجاد این زخم های کوچک بهتر است مواد لازم برای پوست هم در پوست تزریق شوند. این کار سرعت بهبود کیفیت پوست و کلاژن سازی را دو برابر می کند. با ایجاد زخم ها سلول ها از داخل پوست به درمان می پردازند و با تزریق محلول تقویت کننده از بیرون به سلول ها کمک می کنیم.

گرفتن نتیجه مطلوب از دستگاههای کلاژن ساز

برای گرفتن نتیجه دلخواه از هر کدام از این روش ها باید طی 4 تا 6 جلسه متوالی انجام شود و از عواملی که باعث تخریب و آسیب به کلاژن های پوست می شود مانند نور خورشید، سیگار، استرس، تغذیه ناسالم و … جلوگیری نمایید.

نور درمانی

نور درمانی با استفاده از نور قرمز در کلاژن سازی تاثیرگذار است. نور قرمز سطح کلاژن را افزایش می دهد. درمان با نور قرمز روشی غیر تهاجمی برای تقویت کلاژن است که عوارض جانبی ندارد و این کار جز روش فیشیال  می باشد. به طور کلی بخش استفاده از  LED و رادیوفرکانسی در فیشیال به بازسازی و ترمیم سلول ها در راستای تولید کلاژن کمک می کند.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

با انتخاب ستاره ها به مطلب امتیاز دهید!

میانگین رضایت کاربران 4.3 / 5. تعداد رای: 23

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 پرسش و پاسخ

    1. سلام وقت بخیر
      می تونید برای پیشگیری از چین و چروک و جوانسازی صورت، از همین حالا اقدام به انجام این کار کنید.

دکمه بازگشت به بالا