راهنمای جامع کاشت ابرو در بارداری+عکس
کاشت ابرو در بارداری ضرر دارد؟ امروزه انجام اعمال زیبایی در میان مردم بسیار طرفدار دارد. اهمیت به زیبایی فردی خیلی مورد توجه همگان قرار گرفته است. کاشت ابرو هم یکی از این نوع عملها است. با وجود عوارضی که میتواند برای جنین به وجود آورد، عدهای هستند که اقدام به کاشت ابرو در بارداری میکنند. در نتیجه برای جلوگیری از عوارض احتمالی که ممکن است در آینده برای کودک به وجود بیاید، مشاوره با پزشک متخصص اقدامی مفید است.

نکات مهم درباره کاشت ابرو در بارداری
کاشت ابرو از جمله عملهای زیبایی است که در بین خانمها پر طرفدار شده است. انجام کاشت ابرو در زمان بارداری و یا وقت دیگری با عوارضی همراه است. به همین دلیل پس از انجام کاشت ابرو، فرد باید دارو مصرف کند. با توجه به اینکه بیشتر داروها عوارض خاص خود را دارند، در نتیجه داروهایی که برای کاشت ابرو هم استفاده میشوند هم همین طوراند.
داروهای مورد نیاز برای انجام عمل کاشت ابرو هم عوارض خاص خود را دارند. چون این دوران یکی از حساس ترین زمان ها برای رشد جنین است، شخص باید برای برای تغذیه خود و جنین اش اهمیت زیادی قائل باشد. چون هر داروئی که مصرف میکند از طریق خون و بند ناف به بدن جنیناش هم میرسد. در نتیجه یکسری عوارض ناخواسته از داروها به جنین هم منتقل میشود.
مزایا و معایب کاشت ابرو در بارداری
انجام این عمل زیبایی در دوران بارداری هم مانند هر عمل دیگری دارای معایب و مزایایی است. کاشت ابرو در واقع، کاشت یک موی کوچک در ناحیه ابرو است و به نست عوارض کمی دارد و بعد از مدتی این عوارض کمتر میشوند.
بعلاوه اگر نکات بهداشتی توصیه شده را فرد رعایت کند، ماندگاری ابروها افزایش مییابد. یکی از این عوارض التهاب اطراف چشم است که ممکن است مدت زمانی طول بکشد تا تاثیر آن از بین برود. بعلاوه ناحیه اطراف کاشت، ممکن است برای چند روز سوزش و خارش داشته باشد. البته این خارش هم بعد از گذشت چند روز از بین خواهد رفت.
با وجود اینکه کاشت ابرو زیبایی را دو چندان میکند. ولی بهتر است که از کاشت ابرو در بارداری صرفنظر شود. پس از بارداری و شیردهی انجام کاشت ابرو ممانعتی ندارد. چون در این صورت است که عوارض جانبی آن به جنین و یا کودک منتقل نمیشود.

کاشت ابرو در دوران شیردهی
دوران شیردهی پس از دوران بارداری مهمترین دوره برای کودک است. زیرا تغذیه او از طریق شیر مادر است. هر چیزی که مادر از آن تغذیه کند در شیر او ترشح میشود و وارد شیر او میشود. در نتیجه بهتر است برای جلوگیری از عوارض احتمالی از انجانم کاشت ابرو در دوران بارداری هم خودداری کنید. بهتر است این عمل را بعد از گذشت این دوران انجام دهید.
دلایل ریزش مو
دلائل زیادی برای ریزش مو وجود دارد که به عوامل خصوصی و عمومی تقسیم میشوند. از جمله این دلائل موارد زیر هستند:
استرس، نوع پوست، عفونت، تغییرات هورمونی، بیش فعال بودن سیستم ایمنی بدن، کمبود مواد غذایی، ژنتیک و آسیبهای جسمی از مواردی هستند که موجب کاهش حجم مو میشود. ولی بعضی از آسیبها که به بانوان اختصاص دارد به دوران بارداری مربوط است که از جمله عواملی هستند که موجب ریزش مو در خانمها میشوند. بعلاوه استفاده بیش از حد محصولات آرایشی و بهداشتی از دیگر عوامل شایع در خانم ها است که باعث ریزش مو میشود.
تاثیر بارداری بر وضعیت مو
تغییرات هورمونی در بدن خانمها و کاهش یافتن حجم موها از جمله نشانههای است که در بارداری دیده میشود. این تغییرات هورمونی سیکل تولید مو را بهم میریزند و مادر ممکن است دچار کاهش حجم مو در ناحیه سر یا ابرو شود. در این صورت است که کاشت مو میتواند موثر باشد. البته این تغییرات هورمونی موقتی است و بعد از دوران بارداری این سیکل نامنظم به حالت نرمال خودش بازمیگردد. کاشت مو در بارداری عملی است که از سوی بعضی افراد برای جبران موهایی که ریزش داشتهاند انجام میشود.

اقدامات بعد از کاشت مو در بارداری
اگر در هر زمانی اقدام به کاشت مو کردید بهتر است این نکات را رعایت کنید تا به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنید:
- طبق دستور پزشک از مرطوب شدن مو خودداری کنید.
- به ابروها فشار وارد نکنید.
- از کمپرس یخ استفاده نکنید.
نتیجه گیری
اگر قصد دارید عمل کاشت ابرو انجام دهید مخصوصا در دوران بارداری یا شیردهی توصیه ما به شما این است که از این کار صرفنظر کنید و بعد از اتمام دوره شیردهی برای این کار اقدام کنید. پیشنهاد ما به شما این است که برای انجام کاشت مو با مشاوران ما در کلینیک آتریسا ارتباط بگیرید تا پس از گرفتن مشاوره در اسرع وقت برای این کار اقدام کنید.
سوالات متداول
خیر، به علت ایجاد فشار روانی، اضطراب و استرس در حین کاشت ابرو و همچنین انتقال داروهای مصرفی بعد از کاشت ابرو بهتر است کاشت ابرو در این دوران انجام نشود.
بهتر است که در این دوران کاشت ابرو انجام نشود و به بعد از ۶ ماهگی نوزاد معوق شود.
خیر، بدون هیچ گونه مشکلی میتوان کاشت ابرو انجام داد.
از مصرف داروهای رقیق کننده خون و مکملها و ویتامینهای تقویتی یک هفته پیش از انجام کاشت خودداری کنید.
برای تقویت ابروها در دوران بارداری، از ژلهای تقویت ابرو و سرمهای تقویتی استفاده کنید. بعلاوه میتوانید از تزریق پیآرپی و مزوتراپی برای این کار استفاده کنید.