از تزریق آنزیم بینی چه می‌دانید؟ مزایای اصلاح عیوب بینی بدون جراحی

خدمات زیبایی و جوان سازی
4.4
(152)

بینی یکی از مهم‌ترین تاثیرگذار در زیبایی صورت است و حداقل سه دهه از محبوبیت جراحی‌های زیبایی آن می‌گذرد. اما با این حال، هنوز هم بسیاری از افراد در تصمیم‌گیری برای جراحی بینی مردد هستند. درد، دوره نقاهت طولانی، هزینه بالا و ریسک‌های جراحی تصمیم‌گیری درمورد این عمل زیبایی را سخت کرده است. امروزه تکنیک‌های کم‌هزینه‌تر، آسان‌تر و بدون دردی ابداع شده‌اند که رفته رفته به جایگزینی مناسب برای جراحی بینی تبدیل می‌شوند. تزریق آنزیم بینی یکی از این روش‌ها است. برای آشنایی بیشتر با تزریق آنزیم بینی با ما همراه باشید.

تزریق آنزیم بینی

تزریق آنزیم بینی چیست؟

تزریق آنزیم یکی از روش‌های نوین اصلاح عیوب بینی است. این روش می‌تواند در صاف کردن برجستگی‌های بینی، متقارن کردن آن، اصلاح نوک یا کوچک کردن حلقه بینی به شما کمک کند.

از چه ماده ایی در تزریق آنزیم بینی استفاده می شود؟

ماده مورد استفاده پزشکان در این روش، ماده‌ای عجیب و خاص نیست. آن‌ها از انواع درما فیلرها یا همان پرکننده‌های پوستی که قبلا زیاد اسمشان را شنیده‌اید استفاده می‌کنند. هیالورونیک اسید یکی از معمول‌ترین موادی است که در فرآیند تزریق آنزیم بینی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پزشکان هیالورونیک اسید را به لایه‌های عمیق زیر پوست بینی تزریق می‌کنند تا درنهایت بینی شما فرم بگیرد و ظاهر دلخواهتان ایجاد شود. اثر این تکنیک بسته به شرایط مراقبتی و کیفیت ماده تزریقی، می‌تواند بین شش ماه تا سه سال ماندگار باشد.

مزایای تزریق آنزیم بینی

دوره نقاهت کوتاه

یکی از مهم‌ترین مزایای تزریق آنزیم بینی، دوره نقاهت کوتاه آن است. درواقع شما بلافاصله بعد از تزریق می‌توانید به روال معمولی زندگیتان برگردید و به استراحت خاصی نیاز ندارید.

درصورتی‌که جراحی بینی به حداقل دو هفته استراحت نیاز دارد و در روند زندگی اختلال ایجاد خواهد کرد. البته این دوره استراحت برای بسیاری از افراد مورد پذیرش قرار می‌گیرد، اما درصد قابل توجهی هم نمی‌توانند دو هفته استراحت داشته باشند و به همین دلیل سراغ جراحی بینی نمی‌روند.

بدون برش و جای اسکار

همانطور که از نام تزریق آنزیم بینی پیداست، این متد درمانی زیبایی به هیچ برشی نیاز ندارد. نبود برش به نبود زخم، بخیه، اسکار، درد و خونریزی است و اصلا به همین دلیل تزریق آنزیم به دوره استراحت نیاز ندارد.

در این روش ماده فیلر با سوزنی بسیار ظریف و ریز وارد پوست می‌شود و حتی شما بعد از تزریق متوجه جای تزریق هم نخواهید شد. تنها ممکن است نقطه قرمز کوچکی در محل تزریق به وجود بیاید که در کمتر از 48 ساعت برطرف خواهد شد.

عوارض جانبی کمتر

  • یکی از مهم‌ترین مزایای تکنیک‌های سرپایی زیبایی، کاهش عوارض جانبی نسبت به فرم جراحی آن‌ها است. تزریق آنزیم بینی معمولا بدون هیچ دردسری انجام می‌شود و جلسه آن هم نهایتا نیم ساعت به طول خواهد انجامید.
  • مراجعه‌کنندگان بعد از اتمام کار هیچ درد، ناراحتی، تورم و مشکل حادی را تجربه نمی‌کنند و از کبودی‌های بعد از جراحی بینی خبری نیست. از آنجایی که در این روش به استفاده از مواد بیهوش‌کننده یا خواب‌آور نیاز نیست، هیچ عارضه جانبی ناشی از تزریق این مواد را هم تجربه نخواهید کرد.
  • ماده تزریق شده به پوست هم از مواد طبیعی است که عارضه جانبی خاصی از مصرف آن گزارش نشده است. تنها بخش بسیار کوچکی از مراجعه‌کنندگان نشانه‌های حساسیت به هیالورونیک اسید را نشان داده‌اند که آن هم در عرض کمتر از 48 ساعت رفع خواهد شد.
تزریق آنزیم بینی

تزریق آنزیم بینی نتیجه ظریف و طبیعی دارد!

حتما این نکته را شنیده‌اید که جراحی بینی ریسک بالایی دارد و ممکن است نتیجه نهایی، مورد پسند شما نباشد. اکثر ما اطرافمان کسی را دیده‌ایم که از نتیجه جراحی بینی خود راضی نبوده است.

ریسک پایین در نتیجه نهایی یکی از مزایای تزریق آنزیم بینی محسوب می‌شود. مقدار فیلر تزریقی و محل تزریق با ظرافت و دقت انتخاب می‌شود تا فرم بینی شما همانطور که می‌خواهید اصلاح شود. ضمن اینکه معمولا نتیجه کار آنقدر ظریف است که چندان قابل توجه و محسوس نیست و تغییری متعادل ایجاد خواهد کرد.

در صورت نارضایتی نتیجه تزریق آنزیم بینی برگشت پذیر است!

  • این مسئله هم می‌تواند نقطه قوت تزریق آنزیم بینی و هم نقطه ضعف آن باشد. بسیاری از متقاضیان تزریق آنزیم بینی از اینکه نتیجه کار بعد از 3 سال از بین خواهد رفت و مجبور به تزریق مجدد هستند شکایت دارند، اما درعین‌حال اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید فرم طبیعی و قبلی بینی خودتان را داشته باشید، راه برگشت برایتان باز است.
  • به غیر از آن، اگر از نتیجه کار ناراضی بودید، می‌توانید با تزریق آنزیم هیالورونیداز، نتیجه را معکوس کنید و فرم بینی شما به ظاهر قبلی خود برگردد.
  • تغییرات غیرقابل برگشت یکی از چالش‌های اصلی در جراحی‌های زیبایی محسوب می‌شوند و تغییری که برگشت پذیر باشد، این روزها به ترندی محبوب میان متقاضیان تبدیل شده است.

مراقبت های قبل از تزریق آنزیم بینی

  • یک هفته قبل از تزریق مصرف آسپرین، داروهای ضدالتهابی مانند ایپوبروفن، مکمل‌های ویتامین E و سایر مکمل‌های رقیق کننده خون را قطع کنید. اگر داروهای رقیق کننده خون مانند هپارین مصرف می‌کنید، حتما از قبل آن را با پزشک درمیان بگذارید.
  • اگر سطح ویتامین K بدنتان در حدود نرمال باشد، احتمال کبودی در شما کاهش خواهد یافت. از یکی دو هفته قبل از تزریق از سبزیجات برگی استفاده کنید تا سطح ویتامین K در بدنتان افزایش یابد.
  • قبل از جلسه تزریق آب بنوشید، یک وعده غذایی سبک بخورید، پرخوری نکنید تا حالت تهوع نگیرید.
تزریق آنزیم بینی

نحوه انجام تزریق آنزیم بینی

  • کار تزریق بینی بسیار ساده پیش می‌رود. پزشک از شما می‌خواهد به پشت دراز بکشید و صورتتان را به سمت بالا خم کنید. گاهی از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود تا چیزی از تزریق متوجه نشوید؛ البته درد این کار آنقدر ناچیز است که حتی بدون بی‌حسی هم به سادگی می‌توانید آن را تحمل کنید.
  • در مرحله بعد، ماده فیلر به ناحیه بینی، حلقه بینی و پل آن تزریق خواهد شد. حس این کار شبیه به فشار، سنگینی، نیشگون یا سوزن سوزن شدن است.
  • این فرآیند بین 15 تا 45 دقیقه طول می‌کشد و پس از آن می‌توانید به روال عادی زندگیتان برگردید.

عوارض جانبی تزریق آنزیم بینی

عموما قرمزی و حساسیت در ناحیه تزریق تنها عارضه جانبی آنزیم بینی برای اکثر افراد محسوب می‌شود. البته ممکن است در موارد معدودی عوارض زیر را تجربه کنید:

  • کبودی
  • ورم
  • جابه‌جایی مواد زیر پوست
  • حالت تهوع

باید توجه داشته باشید که بینی ناحیه‌ای حساس و پر از رگ‌های خونی است. به همین دلیل این تزریق پیچیده است و حتما باید برای انجام آن به مراکز معتبر و متخصصان کاربلد مراجعه کنید.

اگر عوارض زیر را تجربه کردید، به سرعت با پزشکتان مشورت و یا به اورژانس مراجعه کنید:

  • تب
  • تاری دید
  • قرمزی یا کبودی وسیعی که بهتر نمی‌شود و گسترش می‌یابد.
  • کهیر و سایر علائم آلرژیک

اگرچه تزریق آنزیم بینی درمقایسه با سایر روش‌های رفع نقص بینی بسیار ایده‌آل، کم‌هزینه و کم‌دردسر به‌نظر می‌رسد، باید بدانید که انجام آن برای همه افراد مناسب نیست و نمی‌تواند هر نقص بینی را رفع کند. همه‌چیز در نهایت به نظر پزشک بستگی دارد و بهتر است در این زمینه، تصمیم‌گیری را به پزشک بسپارید.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

با انتخاب ستاره ها به مطلب امتیاز دهید!

میانگین رضایت کاربران 4.4 / 5. تعداد رای: 152

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید!

دکمه بازگشت به بالا