برنامه غذایی 1 ماهه برای چاقی با سیپروهپتادین + عکس
سیپروهپتادین چند روزه چاق میکنه؟ برنامه غذایی برای اشخاص مختلف برای چاق شدن میتواند متفاوت باشد. بعضی افراد میخواهند با ورزش چاق شوند، برخی با خوردن غذاهای پروتئینی و مکملهای پروتئینی. در نتیجه برنامه های مختلفی میتواند برای برآورده کردن تمایلات افراد وجود داشته باشد. علاوه بر این، طبق مطالعات حدود 32 درصد از کسانی که سن بالای 18 سال دارند به افزایش وزن دچارند. ولی در این میان کسانی هم هستند که کمبود وزن دارند و برای جلوگیری از بیماریهای خاصی باید چاق شوند. در این مقاله از کلینیک آتریسا به بررسی برنامه غذایی برای چاق شدن خواهیم پرداخت.

نحوه مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی
سیپروهپتادین یک نوع آنتی هیستامین به شمار میرود که علائم آلرژی همچون آبریزش بینی را کمتر میکند. اما مصرف این قرص عوارضی هم دارد که افزایش وزن و اشتها یکی از آنها است. به همین علت بعضی از پزشکان از این دارو به منظور افزایش اشتها و وزن بیمارانی که به بی اشتهایی دچارند، استفاده میکنند. برای بالا بردن وزن با این قرص، باید روزانه بین 2 الی 3 بار از آن مصرف کنید. البته باید به این اشاره کنیم که شربت این دارو هم در بازار موجود است که میزان دوز مصرفی آن با قاشق مخصوص اش مشخص میشود. نحوه مصرف آن برای چاق شدن خیلی راحت است، اما میتواند عوارض جانبی زیادی با خود بهمراه داشته باشد.
اگر شخص از شربت استفاده میکند باید دوز مصرفی خود را با قاشق مخصوص با دقت اندازه گیری کند. پزشکان دوز دارو را مطابق با سن و وزن فرد مشخص میکنند. کسانی که این قرص را برای چاقی مصرف میکنند، باید بدانند که اگر یک دوز از دارو را فراموش کنند. دوز بعدی را در زمان مشخص آن میل کنند و این روند را ادامه دهند.
پزشکان برای درمان بی اشتهایی شدید و عصبی در بعضی اشخاص از این دارو استفاده میکنند. چون این قرص در مدت زمان دو هفته تا یک ماه موجب افزایش وزن و اشتها میشود. بعلاوه این دارو یک ماده طبیعی در بدن را به نام سروتونین مسدود میکند، به همین علت برای نوزادان نارس یا تازه متولد شده استفاده میشود.

عوارض قرص سیپروهپتادین
مصرف این نوع داروی آنتی هیستامین همانند هر داروی شیمیایی دیگری عوارض خاص خود را دارد، شایع ترین این عوارض شامل موارد زیرند:
- خواب آلودگی
- افزایش اشتها و وزن
- سرگیجه
- کم شدن دید چشمها
- یبوست
- خشک شدن دهان
- خشک شدن بینی و گلو
- کسالت و بیحالی و سردرد
- بالا رفتن فشارخون
- کهیر زدن
- حساس شدن به نور
- تپش قلب سریع
- تحریکپذیری
امروزه به شکل فزایندهای از این قرص بخاطر تاثیری که روی اشتها و وزن دارد، برای افزایش وزن استفاده میشود. باید بدانید که استفاده بی رویه از آن عوارضی به دنبال خواهد داشت. به همین علت باید با تجویز پزشک استفاده شود.
عوارض قرص سیپروهپتادین برای معده
از رایج ترین عوارض این قرص ناراحتی و درد معده است. بعد از مدتی که از استفاده این دارو میگذرد شخص دچار معده درد شدید میشود که باید آن را با پزشک خود در میان بگذارد.
قرص سیپراکتین برای چی خوبه؟
قرص سیپراکتین یک قرص چاقکننده برای درمان بی اشتهایی و آلرژیهایی است که به دلیل کهیر، تب یونجه، میگرن و عوارض داروهای ضدافسردگی بوجود میآیند استفاده می شود.
امروزه مصرف قرصهای سیپروهپتادین برای چاق شدن و سیپراکتین در حال افزایش است. این درست است که سیپروهپتادین اشتها را بیشتر میکند و موجب چاقی میشود. ولی استفاده بیش از اندازه و بی رویه آن موجب افزایش وزن زیاد میشود.
نحوه مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی کودکان
اغلب برای کودکان این نوع قرص تجویز نمیشود، بخصوص اگر سن او زیر 2 سال باشد. چون عوارض جانبیاش برای کودکان خطرناک است. در نتیجه مصرف آن برای کودکان مناسب نیست و پزشکان از داروهای دیگری به عنوان جایگزین قرص سیپروهپتادین برای کودکان استفاده میکنند.

سیپروهپتادین و چاقی صورت
استفاده از این قرص پس از چندین روز موجب بیشتر شدن اشتها میشود. نتیجه آن افزایش وزن خواهد بود. این افزایش وزن به صورت کلی است و روی تمامی نواحی بدن تاثیر میگذارد. البته باید بدانید که افزایش وزن در نواحی خاصی از بدن همچون صورت به ژنتیک فرد وابسته است. در مواردی هم مشاهده شده است که مصرف این قرص برای چاقی صورت تاثیر گذار بوده است و موجب پر شدن صورت میشود.
قرص سیپروهپتادین چند روزه چاق میکنه؟
اما واقعا سیپروهپتادین چند روزه چاق میکنه؟ افزایش اشتها و وزن در حالت کلی به سه عامل بستگی دارد، اشتهای بیمار، وضعیت جسمانی و ژنتیک بیمار. در حالت عادی استفاده از این قرص بطور مرتب پس از 2 هفته موجب تغییرات جدی در اشتهای فرد و بالا رفتن وزن او میشود. دقت داشته باشید که برای بالا رفتن وزن محسوس شخص باید الی 4 ماه از این دارو استفاده کند.
موارد منع مصرف قرص سیپروهپتادین
این دارو توسط افرادی که مشکلات زیر را دارند و یا در گروههای سنی ذکر شده هستند، نباید مصرف شود و ممنوع است:
- گلوکوم با زاویه باریک
- بیماری زخم معده
- بیماری بزرگی پروستات
- مشکلات ادراری
- آسم
- افراد ناتوان یا مسن
- در دوران شیردهی
- کودکان کمتر از ۲ سال
بعلاوه استفاده از این قرص بطور همزمان با برخی داروها موجب بروز اختلالات دارویی می شود. این داروها شامل موارد زیر هستند:
- داروهای مخدر
- داروی ضدسرفه مثل هیدورکودون
- قرصها و داروهای خوابآور
- داروهای ضداضطراب مثل لورازپام
- دیگر آنتیهسیتامینها مانند دیفین هیدرامین و سیتریزین
پس در زمان مصرف قرص سیپروهپتادین، به لیست داروهای مصرفی خود دقت کنید.

نکات مهم در نحوه مصرف قرص سیپروهپتادین
در زمان مصرف این قرص به مواردی که در زیر آوردهایم دقت کنید و در صورتی که هر نوع عوارض جانبی داشتید مثل تشنج، توهم، کبودی و خونریزی مصرف آن را قطع کنید و سپس به پزشکتان مراجعه کنید.
- اگر هر نوع تغییر در خلق و خو و رفتار و یا تب و خونریزی دارید به پزشک مراجعه کنید.
- این دارو خواب آور است. به همین علت پس از مصرف آن از کارهایی که به هوشیاری بالا نیاز دارند خودداری کنید.
- بیماران سالمند در برابر عوارض این دارو حساسترند، پس به مراقبت نیاز دارند.
- اگر ناراحتیهای گوارشی دارید، دارو را همراه با غذا مصرف کنید.
- مصرف این دارو برای مادران باردار، مادران شیرده، شیرخواران و نوزادان توصیه نمیشود.
- اگر عمل جراحی دارید و یا به دندان پزشک مراجعه میکنید از مصرف این دارو، پزشک را مطلع کنید.
رعایت تمامی این موارد در مصرف قرص سیپروهپتادین، پراهمیت است.
نتیجه گیری
مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی بدن و صورت از جمله راهکارهایی است که اغلب اشخاص برای راحتی خود در رژیم افزایش وزن شان انتخاب میکنند. در واقع این افراد به جای انتخاب یک رژیم غذایی مناسب، ورزش و استفاده از مکملها، مصرف این قرص یعنی سیپروهپتادین را انتخاب میکنند. چون از جمله اثرات جانبی سیپروهپتادین افزایش وزن و اشتها است.